luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterContinuă controalele în secțiile ATI din Timișoara: „La Victor Babeș s-a făcut...

Continuă controalele în secțiile ATI din Timișoara: „La Victor Babeș s-a făcut o verificare a rețelei de oxigen, care este în regulă”

După tragedia petrecută la Spitalul Județean Piatra Neamț, în urma căreia zece oameni, internați în secția ATI, și-au pierdut viața, în unitățile sanitare din țară au fost demarate verificări în secțiile de terapie intensivă. Controalele sunt în desfășurare și la Timișoara, a anunțat Dominic Fritz.

La Spitalul „Victor Babeș”, de exemplu, nu sunt probleme la rețeaua de oxigen.

„După tragedia din Piatra Neamț, eu am vorbit cu directorii de spitale, am rugat să se facă o verificare care este în curs. De exemplu, la <<Victor Babeș>> s-a făcut o verificare a rețelei de oxigen, care este în regulă. Acum trei săptămâni a fost făcută ultima revizie la instalația de oxigen. E foarte clar că avem o problemă de infrastructură sanitară, avem clădiri care funcționează și de 100 de ani în Timișoara, inclusiv instalațiile electrice nu sunt conform standardelor europene din 2021”, a spus primarul Timișoarei.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE