miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterContinuă tensiunile între PNL şi USR PLUS pentru alegerea viceprimarilor Timişoarei

Continuă tensiunile între PNL şi USR PLUS pentru alegerea viceprimarilor Timişoarei

Alegerea viceprimarilor Timişoarei a creat noi tensiuni între PNL şi Alianţa USR PLUS, după ce edilul-şef, Dominic Fritz, a anunţat, vineri, că a convocat consiliul local pentru luni cu această ordine de zi, în timp ce preşedintele interimar al liberalilor timişeni, Alin Nica, a anunţat că aceste funcţii nu au fost negociate.

Alin Nica a declarat că a rămas surprins „de faptul că primarul a convocat deja şedinţa pentru luni, cu alegerea viceprimarilor pe ordinea de zi”, în timp ce negocierile nu s-au finalizat.

„Consider că această atitudine generează o situaţie foarte delicată. USR nu a dorit să facă alianţe cu PNL în nicio situaţie acolo unde au ei primari. În timpul negocierilor am discutat inclusiv despre faptul că putem ceda ambele funcţii de viceprimar ai Timişoarei în favoarea lor.

Au refuzat această ofertă. Mi se pare ciudată abordarea USR în contextul în care noi discutăm despre un parteneriat pe patru ani. Am observat că în foarte multe localităţi preferă să facă alianţe cu PSD sau Pro România. Spre exemplu, la Cenad au deja o alianţă USR-PSD, la Lenauheim sprijină un candidat de la Pro România pentru funcţia de viceprimar, iar la Giroc s-au înţeles cu primarul ca PSD să voteze viceprimar din partea USR”, a declarat, vineri, Alin Nica.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE