Contor de gaz sfințit cu sobor de preoți, cu pâine și sare și cu panglică tăiată, într-o comună din Botoșani

Data:

Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, a mers, cu un alai de autorități locale, la inaugurarea rețelei de gaz din comuna Frumușica, unde un sobor de preoți a sfințit contorul de gaz, iar oficialii s-au înghesuit să taie panglica.

Deputatul Șoptică și primarul din localitate au adus la festivitățile pentru inaugurarea contorului de la școala din Frumușica un sobor de preoți, precum și un alai de directori de instituții descentralizate, care au tăiat panglica de pe contor, scrie Botoșani Necenzurat.

De altfel, liderul PNL Botoșani a anunțat evenimentul pe Facebook, unde a postat și mai multe fotografii de la inaugurare.

  • „Astăzi la Frumușica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce.
  • S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.
  • Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu.
  • Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!”, a scris liderul PNL Botoșani. Sursa – BOTOȘANI NECENZURAT.
spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fără muniție livrată de americani, frontul din Ucraina riscă să cedeze | DW

Fără muniție livrată de americani, frontul din Ucraina riscă...

Rusia trimite în Iran 24 de avioane Su-35, dar și sisteme de rachete S-400 | Aktual24

Iranul ar urmă să primească săptămâna viitoare primul lot...

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate | Nouapresa.ro

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate sâmbătă, după...