Contracandidatul care l-ar putea învinge pe Trump. Ce spun sondajele

Data:

Contracandidatul care l-ar putea învinge pe Trump. Ce spun sondajele. Michelle Obama ar putea fi singura persoană care i-ar face față republicanului, spun ultimele sondaje de opine de peste ocean.

În urma dezbaterii Biden – Trump, terminate în favoarea candidatului republican, presiunea din interiorul partidului democrat, dar și din partea susținătorilor a crescut, existând voci care susțin retragerea din cursa pentru Casa Albă a actualului președinte Joe Biden.

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

„Nu plec. Sunt în cursa asta până la capăt”

Deși ultimele sondaje, ca Reuters/ Ipsos realizat în perioada 1-2 iulie 2024, indică faptul că 1 din 3 democrați își doresc retragerea lui Joe Biden din cursa pentru Casa Albă, totuși momentan nu se pune problema retragerii democratului:

  • „Nimeni nu mă dă afară. Nu plec. Sunt în cursa asta până la capăt”, a declarat președintele Biden, potrivit euractiv.com.

Citește și: Povestea profesorului de la Harvard care și-a luat casă în Transilvania: „Prin Criț, poți să vezi stadiul lumii globale”

Candidatul de care se teme Trump

Nu este cert dacă fosta primă doamnă, Michelle Obama, și-ar dori să intre în cursa pentru funcția de președinte a SUA, deși în sondajul Reuters/Ipsos acesta iese câștigătoare: „aproximativ 50% au spus că vor vota pentru Obama, în timp ce doar 39% au spus că vor vota pentru Trump”.

Publicația Telegraph o numește pe Michelle Obama „candidatul de care Trump s-ar teme cu adevărat”.

Fosta primă doamnă, absolventă a Princeton University și Harvard Law School, avocat, se bucură de o reală apreciere în rândul cetățenilor, ea fiind cunoscută pentru implicarea în societate, reprezentând un exemplu pentru tinerii și tinerele care muncesc și luptă să-și construiască un viitor prin forțele proprii.

Citește și: Două recorduri mondiale stabilite de românii din Nürnberg: 1.667,41 m de brâu românesc, cu o greutate de 70 kg

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Facebook/ Michelle Obama)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Reformistul Masoud Pezeshkian, noul președinte al Iranului: „vrem să ne rezolvăm problemele cu lumea sau nu?”

Reformistul Masoud Pezeshkian, noul președinte al Iranului: „vrem să...

Summit NATO la Washington. Lista discuțiilor

Summit NATO la Washington. Lista discuțiilor include angajamentul liderilor...

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, a ajuns la Moscova, într-o „misiune de pace”

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, a ajuns vineri la Moscova...