miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterControale mixte pentru prevenirea COVID-19, în mai multe localități din Teleorman

Controale mixte pentru prevenirea COVID-19, în mai multe localități din Teleorman

În această perioadă, respectarea măsurilor impuse de autorități pentru limitarea efectelor pandemiei sunt absolut vitale. De aceea, controalele derulate în cazul agenților economici, dar și instituțiilor publice sunt esențiale, de vreme ce există destule indicii că mai ales în instituțiile publice nu se ține cont întru totul de măsurile de distanțare și protecție recomandate.

ISU Teleorman, împreună cu reprezentanți ai mai multor instituții de control au realizat, în acest sens, 19 controale mixte, dar au și patrulat prin zonele aglomerate, pentru a descuraja oamenii să se apropie unii de alții, într-atât de mult încât să se pună în pericol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, implicarea pompierilor este susținută la nivel județean:

Pe linia prevenirii și combaterii răspândirii infecției cu noul coronavirus, pompierii militari teleormăneni și reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control au continuat verificările cu privire la modul de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV 2 în locurile cu aglomerări de persoane.

Inspectorii unității noastre au participat la 19 controale mixte în cadrul instituțiilor și operatorilor economici din domeniul comerțului și alimentației publice de pe raza localităților Alexandria, Vitănești, Purani, Brânceni, Țigănești, Nanov, Mavrodin, Nenciulești, Părul Rotund, Lița, Segarcea Vale, Saelele și Videle, aplicând pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală 13 sancțiuni contravenționale. Totodată, echipajele mobile din cadrul structurilor de intervenție au continuat acțiunile de informare, efectuând 28 misiuni de patrulare în zonele cu aflux de persoane (piețe, târguri, zone comerciale, stații ale mijloacelor de transport în comun).„, a precizat Gelu Dragomir.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE