Copiii care ajung de urgență la Spitalul Filantropia Craiova sunt triați în construcții tip container | Oltenia Live

Data:

spot_img

Copiii care ajung de urgență la Spitalul Filantropia Craiova sunt triați în construcții tip container, fapt care a stârnit deja reacții în rândul părinților care au avut o asemenea experiență.

Situația va dura doi ani, spune managerul instituției medicale, Liviu Radu, întrucât clădirea în care funcționa secția este în renovare. Acesta a mai dat asigurări că, începând din această săptămână, activitatea de triaj se va muta în interior, într-un spațiu nu foarte generos însă.  

Citește și: Hotelurile din Mamaia Nord au fost supraînălțate ilegal cu 20%, lângă plajele extinse cu fonduri de un miliard de euro

S-a luat această decizie pentru a nu suspenda activitatea

O astfel de decizie a fost luată de către conducerea Spitalului Filantropia Craiova, pentru ca activitatea secției să nu fie suspendată, spune managerul instituției.

La rândul lor, părinții povestesc despre experiențele pe care le-au avut deja, una dintre problemele comune fiind și zona de așteptare. Lipsa spațiului necesar, spun aparținătorii.    

Citește și: Infestarea cu nade feromonale de la Moldovița: Crimă de gradul unu sau un caz școală pentru a reglementa modul de procurare a acestora

„Unitatea de urgență ar trebui să fie un loc în care pacientul, mai ales că este un copil, să se simtă în siguranță, confortabil și bine îngrijit”, acesta este mesajul unuia dintre părinți pentru cei din conducerea spitalului.

Directorul Spitalului Filantropia Craiova, Liviu Radu, a explicat că s-a luat această decizie din cauza lispei unui alt spațiu în interior.

Continuarea în Oltenia Live

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: oltenialive.ro)

spot_imgspot_img
Oltenia Live
Oltenia Live
Oltenia Live este echipa care și-a propus să vă aducă, zilnic, știrile care contează. Publicație exclusive online, Oltenia Live acoperă cele mai importante domenii de interes, de la administrație, social, cultură sau economie, la sănătate - însemnând sfaturi medicale și interviuri cu medici și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți. În proiectele derulate de noi am inclus și pacienții, mai exact poveștile celor care sunt un exemplu atât pentru cei care se confruntă cu o problemă asemănătoare lor, cât și pentru cei din comunitate, de ce nu?! Reușim să acoperim județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Dacă nouă ne scapă ceva, dați-ne un mesaj și verificăm știrea propusă de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related