duminică, 17 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCopiii de la o grădiniță din comuna Tănăsoaia au toaleta în curte....

Copiii de la o grădiniță din comuna Tănăsoaia au toaleta în curte. Un consilier cere investiție urgentă într-un grup sanitar decent

Consilierul local PNL Costel Măru, din comuna Tănăsoaia, solicită convocarea de urgență a Consiliului Local Tănăsoaia pentru rezolvarea unei probleme grave la grădinița din satul Feldioara.

Potrivit consilierului liberal, grădinița nu beneficiază de grup sanitar în interior, micuții fiind nevoiți să iasă în spatele clădirii, în frig, la temperaturi și sub zero grade celsius. Consilierul Costel Măru susține că sunt surse de finanțare pentru o astfel de investiție urgență, precum anularea pachetului lunar de deszăpezire de circa 8.000 de lei, anularea contractului de reprezentare juridică încheiat cu un avocat, în valoare de 4.000 lei/lunar, venituri din licitațiile organizate pentru închirierea pășunii, venituri de la bugetul local ș.a.

”În calitate de consilier local, am depus o solicitare la Primăria Tănăsoaia privind urgența unui puț forat și a unui hidrofor la grădinița din Feldioara. Nu mai putem accepta măgăriile privind cheltuirea banului public pe deszăpeziri fictive, contracte fictive, iar copiii de 4‐5 ani să își facă nevoile în aer liber, în spatele grădiniței, la ‐10 grade.

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE