Coronavirus | Alte două persoane urmează să fie externate de la Spitalul de Boli Infecțioase « banatulazi.ro

În urma testelor realizate astăzi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Victor Babeş” Timișoara, nu au fost depistate cazuri noi pozitive pentru noul coronavirus COVID-19.

O persoană de sex feminin, de 33 ani şi o persoană de sex masculin, 37 de ani, din judeţul Timiş, urmează să fie externate în această seară, de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Timișoara, după două teste consecutive negative.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

STUDIU | Ivermectina, niciun beneficiu în tratarea pacienților infectați cu COVID-19 cu forme medii sau severe

Cel mai mare studiu științific de până acum arată că Ivermectina nu are niciun beneficiu în tratarea pacienților cu o afectare moderată în urma infecției cu SARS-CoV-2.

Clujul, tot mai aproape de a scăpa de restricții. Rata incidenței COVID-19, în continuă scădere

Rata de incidență a cazurilor COVID-19 în municipiul Cluj-Napoca se află într-o continuă scădere, conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj. Dacă rata...

Cazul bărbatului decedat la Pitești. Medic șef: Moartea a fost violentă

Moartea a fost una violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza imediată a decesului a fost asfixia mecanică.