Coronavirus în România. Bilanțul deceselor a ajuns la 80 « banatulazi.ro

Decesele provocate de coronavirus au ajuns la 80. O femeie de 61 de ani din Satu Mare este ultima pacienta care a murit. Femeia a fost internată în data de 26.03.2020 în Spitalul de Pneumoftiziologie Oradea.

Probele au fost recoltate și confirmate în data de 27.03.2020. Comorbiditatile de care suferea sunt insuficiență renală cronică cu dializa de 15 ani, afecțiune oncologică – chimioterapie.

Intrase in vontact cu fiul, întors din Marea Britanie în 21.03.2020, care este…
partajează acest articol:
Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: