miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterCoronavirusul a reuşit să închidă o primărie din Iași. Jumătate dintre angajați,...

Coronavirusul a reuşit să închidă o primărie din Iași. Jumătate dintre angajați, pozitivi

Activitatea continuă să se desfăşoare online, acolo unde este posibil.

„Inevitabilul s-a produs, din păcate până pe data de 3 noiembrie 2020 am fost nevoită să întrerup activitatea la sediul Primăriei comunei Ciorteşti“, a anunţat ea ieri pe pagina proprie de Facebook. „Din fericire, starea de sănătate a tuturor este acceptabilă, încercăm să rezolvăm urgenţele de la distanţă“, a adăugat ea.

Primăriţa ne-a explicat că va întocmi în această perioadă actele de stare civilă de acasă, pe care le va lăsa la poartă solicitanţilor. „Acum (ieri, n.r.) se face dezinfecţia sediului şi, până pe 3 noiembrie, vom acoperi de la distanţă toate urgenţele“, a spus Alina Apostol.

Cât priveşte constituirea noului Consiliu Local, aceasta va avea loc după redeschiderea sediului, termenul fiind de 60 de zile de la desfăşurarea alegerilor locale. Nu mai puţin de 10 persoane dintre cei 23 de angajaţi ai Primăriei Ciorteşti au fost testate pozitiv. Printre ele, şi Alina Apostol, primarul comunei.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE