vineri, iunie 18, 2021
AcasăNewsletterCoronavirusul determină Primăria Timişoara să treacă în era digitală. Vezi ce departamente...

Coronavirusul determină Primăria Timişoara să treacă în era digitală. Vezi ce departamente îşi desfăşoară activitatea online « expressdebanat.ro

De voie sau de nevoie, Primăria Timişoara se digitalizează. Având în vedere contextul actual, generat de epidemia de coronavirus, mai multe departamente din cadrul Primăriei vor oferi cetăţenilor şansa de a-şi rezolva problemele online. Vorbim aici de Serviciul Transporturi, Direcţia de Mediu, Departamentul Publicitate, dar şi Fondul Funciar.

„Avem 21 de formulare şi solicitări…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

TRENDING