miercuri, 18 mai 2022
AcasăNewsletterCostel Alexe îl acuză pe Maricel Popa că „a furat” pagina Consiliului...

Costel Alexe îl acuză pe Maricel Popa că „a furat” pagina Consiliului Județean Iași

Consiliul Județean Iași, prin decizia președintelui Costel Alexe, îl acuză de furt pe fostul președinte al CJ Iași, Maricel Popa, actualmente senator PSD. Aceștia spun că la momentul schimbării mandatului între cei doi președinți, „tranziția de putere” nu a fost una pașnică, iar Maricel Popa a plecat cu tot cu pagina de Facebook a Consiliului Județean și cei 18.000 de urmăritori.

În dimineața zilei de joi, 14 ianuarie, pagina Consiliul Județean Iași și-a schimbat numele în „Senator Maricel Popa”, iar confuzia este și mai mare cu cât celor care au lucrat sau lucrează acum la Consiliul Județean le apare pe conturile personale că au fost sau sunt angajați la „Senator Maricel Popa”.

În paralel, există o pagină a Consiliului Județean Iași, dar care are doar câteva sute de urmăritori, făcută de către echipa lui Costel Alexe în cele câteva luni de când a preluat conducerea instituției. În comunicatul remis presei de către CJ Iași, Costel Alexe amenință cu plângeri la poliție și spune că a demarat o anchetă internă.

„Maricel Popa nu acceptă înfrângerea şi continuă prin toate mijloacele să împiedice buna desfăşurare a activităţii Consiliului Judeţean Iaşi. Mai nou a FURAT astăzi pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Iaşi. Adresa de web, adresa fizică, numărul de telefon, precum şi alte informaţii cu scop de identificare au rămas cele ale Consiliului Judeţean. Astfel, pe lângă furtul evident de imagine se încearcă şi inducerea în eroare a ieşenilor cu privire la datele de contact ale vremelnicului senator sau chiar cele ale CJ Iaşi”, se precizează în comunicatul de presă citat.

Conducerea actuală a CJ Iași îl somează pe Maricel Popa să predea pagina către „titularul de drept”, și să nu mai blocheze activitatea instituției. Costel Alexe acuză faptul că dacă pagina nu va fi predată va fi depusă o plângere pentru furt și îl vor da și în judecată, apreciind că este un fapt „de o gravitate reală”. (Mădălina OLARIU)

Mădălina Olariu
Mădălina Olariu este reporter responsabil de domeniul „Sănătate” la Ziarul de Iași, care acoperă activitatea spitalelor din Iași, cât și a instituțiilor locale cu implicații în aceste domenii.A făcut parte timp de opt ani din redacția revistei Opinia Studențească, unde a fost reporter, șef de departament și secretar general de redacție, fiind responsabilă de identificarea de noi subiecte, redactarea și editarea știrilor, reportajelor, interviurilor sau ale altor cronici, precum și de coordonarea activităților reporterilor redacției.Totodată, este licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, având și un master în tehnici de producție editorială în presa scrisă, audiovizual și multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE