luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCostel Alexe își pune asistentul, rămas șomer, administrator public la Consiliul Județean...

Costel Alexe își pune asistentul, rămas șomer, administrator public la Consiliul Județean Iași

Andrei Cazacua fost demis vineri de la șefia Fondului de Mediu, din cadrul Guvernului.

Informație de ultimă oră: după ce a fost revocat din funcția de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, Andrei Cazacu a fost numit în poziția de administrator public la Consiliul Județean Iași. Binefăcătorul său, același Costel Alexe, președinte al CJ. „Arogant și plin de el”, a fost prima caracterizare pe care i-a făcut-o lui Cazacu un înalt funcționar din Casa Pătrată.

Schimbarea lui Andrei Cazacu (36 de ani) din funcția de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) a fost prezentată în exclusivitate de REPORTER DE IAȘI. „Încă nu m-am hotărât ce voi face mai departe”, a spus Cazacu, luni 18 decembrie, la prânz, chestionat despre planurile sale de viitor.

Dar viitorul său profesional fusese deja trasat: administrator public la CJ Iași.

Potrivit celei mai recente organigrame aprobată și publicată pe site-ul CJ, www.icc.ro, postul de administrator public există din septembrie 2019. Însă, până acum, nu a fost ocupat de nimeni.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE