sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterCostel Alexe susţine că DSP a găsit opt lipsuri la spitalul mobil...

Costel Alexe susţine că DSP a găsit opt lipsuri la spitalul mobil de la Leţcani

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a efectuat astăzi 8 octombrie o vizită în Iaşi la spitalul mobil de la Leţcani. Alături de el au fost şi: Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Marian Grigoraş, prefectul Judeţului şi Carmen Dorobăţ, managerul spitalului de Boli Infecţioase “Sfânta Parascheva”. 

Cei patru programaseră o declaraţie de presă în faţa spitalului mobil, dar din cauza scandalului făcut de controversată avocată Diana Ivanovici-Sosoacă, evenimentul a fost mutat la sediul Prefecturii. “E inacceptabil ca un spital care trebuia să fie gata în luna mai să aibă în continuare probleme. DSP a identificat opt lipsuri ale complexului, între care documentele tehnice, instalaţia de apă neizolată în pragul iernii”, a declarat Costel Alexe, preşedintele CJ.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE