Covasna: Paturi de campanie pentru internarea pacienţilor COVID-19, la Spitalul Judeţean « newsweek.ro


“La secţia de Boli Infecţioase aşa mare e rulajul şi aşa se schimbă cifrele de la o oră la alta. (…) Numai în cursul zilei de ieri am avut 24 de internări, dintre acesta 20 de pacienţi asimptomatici, dar conform protocoalelor suntem obligaţi să îi internăm. Aseară, pe la ora 8-9 a trebuit să reorganizăm secţia de COVID suspecţi, să mutăm pacienţii, să punem paturi de campanie suplimentare…

partajează acest articol:
Newsweek Romania
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

VIDEO | Iohannis, la exercițiul militar Justice Sword 21: “Ne pregătim pentru misiuni de luptă de apărare”

"Este, pentru noi, pe Flancul Estic al NATO, extrem de important să avem forțe bine antrenate, bine pregătite pentru apărare", a spus președintele.

Banii europeni şi haznalele din curţile gălăţenilor

Deşi două investiţii europene majore în infrastructura Galaţiului îşi croiesc drum aproape de porţile lor, locuitorii aleilor aferente străzii Tunelului vor rămâne tot cu haznalele în curţi.

Păcatele BOR și femeile păcătoase

Implicarea politicului în justiția din România continuă să fie un joc riscant pentru funcționarea statului de drept și a democrației constituționale
partajează acest articol: