marți, 27 iulie 2021
AcasăRețeaCovid-18 a mai făcut două victime la Sibiu. Vezi cine sunt –...

Covid-18 a mai făcut două victime la Sibiu. Vezi cine sunt – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Grupul de Comunicare Strategică anunță încă două decese la Sibiu, din cauza Covid-19.

Este vorba despre o femeie de 75 de ani din județul Sibiu, internată din 14 aprilie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Femeia a murit ieri și mai suferea de o boală cardiacă, respectiv de o boală neuro-musculară.

Totodată, a murit și un bărbat de 81 ani din județul Sibiu. Acesta era internat din 26 aprilie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Sibiu și a murit tot…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE