Covid-19 în RM: 408 cazuri noi, dintre care 22 lucrători medicali. 13 decese, dintre care o persoană de 27 şi alta de 37 ani « epochtimes-romania.com


Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus în rândul cetăţenilor Republicii Moldova a început din nou să crească. Astfel, pe parcursul zilei de miercuri 5 august, au fost înregistrate alte 408 cazuri noi de infectare cu COVID-19 din 1562 de teste efectuate, rata infectării constituind 26 la sută. Bilanţul persoanelor infectate cu virusul Wuhan a ajuns în aceste momente la 26.222 cazuri, dintre care 15456 sunt femei, iar 10766 – bărbaţi.

partajează acest articol:
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: