COVID-19 în România: a fost anunțat decesul 50 « banatulazi.ro

România a înregistrat, luni seara, încă trei decese provocate de coronavirus. Astfel, am ajuns la un registru de 50 de decese. Pacienții care au decedat sunt doi bărbați și o femeie.

Decesul cu numărul 48 este cazul unui bărbat de 59 de județul Bacău, un bărbat de 74 de ani din Hunedoara și o femeie de 60 de ani fi a celei județ.

Victimele fuseseră internate la spitalele din Iași, Timișoara și Hunedoara și sufereau de afecțiuni grave preexistente, precum…
partajează acest articol:
Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: