sâmbătă, iunie 19, 2021
AcasăRețeaCOVID-19, un real pericol pentru persoanele care suferă de cancer, diabet sau...

COVID-19, un real pericol pentru persoanele care suferă de cancer, diabet sau boli cardiovasculare! Cheia: evitarea deplasărilor! « expressdebanat.ro

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat în această dimineață că în statisticile naționale „a fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus pe teritoriul României”. Medicii avertizează că persoanele care suferă de afecțiuni cronice au șanse mai mari să dezvolte o formă severă a bolii COVID-19.

Bărbatul despre care autoritățile centrale au oferit…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE