miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterCOVID | Spitalul Municipal din Oradea s-a umplut de pacienți, personalul medical...

COVID | Spitalul Municipal din Oradea s-a umplut de pacienți, personalul medical e rărit de infectări

Niciun oficial nu o zice pe şleau, dar situaţia e mai proastă ca oricând.

O arată toţi indicatorii, de la înmulţirea numărului de noi infectări depistate zilnic, cu pacienţi în stare tot mai serioasă, inclusiv copii de 1 an, până la atingerea limitei la ATI, ba chiar şi a capacităţii de spitalizare în celelalte secţii. 

Detalii mai puţin ştiute completează şi ele tabloul sumbru: pe fondul oboselii cronice, personalul medico-sanitar este la rându-i măcinat de îmbolnăviri. O asistentă din Oradea a şi murit, iar un medic, deşi declarat vindecat, suferă de sechele şi nu poate munci de mai bine de o lună. Peste toate, începe să se simtă şi deficitul de medicamente. 

BIHOREANUL vă arată cum, deşi încă n-a ajuns la fel de neagră ca în judeţele vecine, criza Covid atinge cote alarmante şi în Bihor. Asta în pragul iernii, înainte ca SARS-CoV-2 să se suprapună obişnuitelor virusuri gripale. 

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE