duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterCraiova, închisă din pix

Craiova, închisă din pix

S-au tras iar obloanele la restaurante și cafenele din Craiova. Autoritățile au decis măsuri restrictive la cinci zile după redeschiderea acestor unități. Măsura i-a nemulțumit până și pe unii dintre membrii CJSU, care spun că evaluarea situației trebuie să se facă la 14 zile. A doua zi, după aplicarea măsurii DSP Dolj a anunțat o incidență de 2,97/1000 locuitori, în Craiova.

După ce au stat două luni cu lacătul pe ușă restaurantele și cafenelele din Craiova au fost deschise în data de 14 decembrie 2020. La jumătatea lunii, restaurantele și barurile din Craiova s-au redeschis la interior la o rată de infectare de 2.99 de cazuri la mia de locuitori,însă au putut funcționa doar la 30% din capacitate. Minunea a ținut doar cinci zile, fiindcă duminică, 20.12.a.c. au fost închise din nou. Măsura a intrat în vigoare duminică la ora 00.00 și este obligatorie până pe data de 3 ianuarie 2021.

CJSU a luat decizia duminică seara, ținând cont de rata de infectare la mia de locuitori din data de 18.12.2020, deși a doua zi aceasta a scăzut sub pragul de trei la mia de locuitori.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE