duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterCraiova nu renunță la Târgul de Crăciun

Craiova nu renunță la Târgul de Crăciun

Primăria Craiova nu renunță la Târgul de Crăciun. În condițiile în care administrațiile locale din țară și marile orașe europene nu mai iau în calcul pregătirea acestor târguri, în Craiova este exact invers.

Administrația locală nici nu se gândește că evoluția pandemiei este îngrijorătoare și orice risc, cât de mic trebuie eliminat. În ultimele zile, în Craiova rata de infectare a ajuns la 6,67 la mia de locuitori. Situația epidemiologică din județul Dolj indică o incidență a infectărilor de 3,94 la mia de locuitori și se află în scenariul roșu.

Totuși, primăria anunță că va continua pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Anul acesta căsuțele destinate comercianților vor fi montate în două locuri Piața Buzești si Piața Mihai Viteazul. Spre deosebire de anii trecuți, căsuțele pentru comercianți sunt vopsite în culorile Crăciunului. Acestea vor fi ornate cu ramuri de brad și instalații de lumini. În zona Centrului Istoric vor fi puse în valoare mai ales clădirile. În Parcul Romanescu va fi iluminat de sărbători în fața Casei Bibescu.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE