duminică, iunie 20, 2021
AcasăRețeaCramele Recaş au donat 90.000 de euro pentru aparatură şi echipamente la...

Cramele Recaş au donat 90.000 de euro pentru aparatură şi echipamente la Spitalul „Victor Babeş” şi Spitalul Judeţean « expressdebanat.ro

Gest de omenie şi de solidaridate în aceste momente de criză prin care trece sistemul sanitar din România din partea reprezentanţilor Cramelor Recaş. Aceştia au donat 90.000 de euro Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara şi Spitalului Judeţean.

La Spitalul „Victor Babeş”, peste 20.000 de euro din donaţia de la Cramele Recaş au fost investiţi în trei aparate de…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE