sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăRecomandateCreșă realizată cu fonduri europene, în Mediaș

Creșă realizată cu fonduri europene, în Mediaș

Cea mai nouă creșă din Mediaș a fost realizată cu fonduri europene.

Aflată pe strada George Topârceanu nr. 14, instituția a fost înființată în cadrul proiectului „Educație antepreșcolară, premisă pentru dezvoltare comunitară în Municipiul Mediaș“, cofinanțat din Fondul social european, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, al cărui contract a fost semnat în luna februarie 2021, cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Scopul principal al proiectului a constat în înființarea unei creșe, în cadrul căreia un număr maxim de 60 de copii, cu vârste de până la doi  ani, vor beneficia de servicii de educație antepreșcolară. Instituția și-a deschis recent porțile și funcționează într-o clădire special reparată și reabilitată, pentru a răspunde cerințelor educaționale specifice acestei grupe de vârstă.

Articolul integral, în Mesagerul de Sibiu!

Foto: Mesagerul de Sibiu

Citește și: De ce a renunțat dr. Mihai Craiu la Spitalul Virtual pentru Copii? „Pentru că s-a săturat de agresivitatea mesajelor și de amenințările primite” (presshub.ro)

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE