Crește prețul gigacaloriei la Craiova. Ce se întâmplă cu Complexul Energetic Oltenia

Data:

Prețul gigacaloriei va crește, la Craiova, în sezonul rece viitor, acest lucru fiind votat, joi, de către consilierii municipali. 

Proiectul de hotărâre prin care tariful local de facturare pentru populație va creşte de la 388,33 lei/Gcal, la 420,08 lei/Gcal (preţuri fără TVA) a trecut de votul consilierilor la ședința din această lună.

Citește și: EXCLUSIV Ultimul parlamentar la școala doctorală a SRI, la un pas de a doua exmatriculare. El crede ca NATO funcționează ca un serviciu secret

„Complexul Energetic Oltenia se desprinde de CET II. Am avut întâlniri cu reprezentanții de la CEO, cât și cu ministrul energiei, ca să putem să obținem cele mai bune condiții pentru desprinderea CET II, adică să se dea suma de bani pe care noi am solicitat-o pentru supraviețuire, pe câteva luni de zile, exact cum s-a întâmplat și cu Termo Urban, pe care noi l-am finanțat la început. Să ne dea numărul de locomotive necesare transportului de cărbune, să ni se asigure toată cantitatea de cărbune necesară pentru alimentarea orașului Craiova și la preț de Complex Energetic Oltenia, având în vedere că peste câteva luni CET II va intra în concurență cu CEO”, spune primarul Olguța Vasilescu.

Continuarea, în Reporter24!

SURSA FOTO: Pixabay

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată pentru luare de mită | Crișana

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată...

Flagelul care afectează milioane de vieți | The Epoch Times-Romania

Flagelul care afectează milioane de vieți a fost discutat...

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură | Puterea a cincea

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură, reprezintă o versiune reinterpretată a...