Creștere cu 60% a infectărilor cu COVID-19 într-o săptămână | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Numărul cazurilor de COVID-19 în România a crescut puternic. În ultima săptămână, s-a înregistrat o creștere cu 60% față de săptămâna precedentă.

În ultima săptămână s-au înregistrat cu 60% mai multe cazuri de infectări cu Sars-Cov-2 decât în săptămâna precedentă, după cum arată datele prezentate de platforma graphs.ro, proiect dezvoltat de clujeanul Dragoș Vana.

Astfel, în săptămâna 15 – 21 iulie 2024 au fost raportate 2.015 cazuri Covid-19, o creștere puternică comparativ cu săptămâna 8-14 iulie, când au fost raportate 759 de infectări.

Citește și: Remus Truică a fost eliberat din închisoare după ce a achitat 17.000 de euro. A susținut că „și-a făcut datoria față de țară”

După cum semnalează sursa citată, gradul de pozitivare este de peste 20%.

„Creștere cu 60% a cazurilor de Covid față de săptămâna trecută. 21% pozitivarea”, notează Dragoș Vana pe pagina sa de Facebook.

Pe parcursul săptămânii 15-21 iulie au fost raportate 11 decese, creștere de 120% față de săptămâna precedentă.

În ultimele săptămâni, numărul cazurilor de Covd a crescut la nivel european. În Marea Britanie, infecțiile au crescut cu mai mult de 33%.

Continuarea, în Monitorulcj.ro

Citește și: Decontarea concediului de odihnă neefectuat, noua metodă de a stoarce bani de la buget

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Spitalul Județean de Urgență Alba / Facebook – Arhivă)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related