Crima care a șocat Italia: un botoșănean reținut pentru uciderea a două românce

Data:

spot_img

Crima care a șocat Italia. O dublă crimă a şocat toată Italia prin sadismul de care a dat dovadă autorul. Amar Edgar Nedelcof, un tânăr din Botoşani, a fost reţinut de carabinieri ca presupus autor. 

Procurorii din orașul Naro, Sicilia, au deschis o anchetă după ce două românce au fost găsite moarte, la mai puțin de 200 de metri distanță una de cealaltă.

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, tot român – potrivit presei din Italia, a fost reținut noaptea trecută. Asta după ce anchetatorii au luat la audieri doi bărbați. Cel reținut ar fi botoşăneanul Amar Edgar Nedelcof, chiar persoana care a sunat la numărul de urgență și a cerut ajutor în cazul unei victime.

Citește și Unde duce dependența de jocuri de noroc: Andrei își pierde salariul de 4000 de lei într-o oră

În noaptea de joi spre vineri, în casa Deliei Zărnescu ar fi avut loc o petrecere la care au participat încă doi conaționali, unul în vârstă de 24 de ani și altul în vârstă de 50 de ani, fără însă să fie prezentă și Maria Rus, spun jurnaliștii din Sicilia.

Numele femeii ar fi fost doar adus în discuție. Pe fondul consumului de alcool, proprietara i-ar fi dat afară pe cei doi bărbați. Dar botoşăneanul ar fi ales să se răzbune. Furios, s-a oprit la casa primei victime pe care ar fi bătut-o până a omorât-o, după care a incendiat-o.

„Nu s-a oprit nici de milă”

Și apoi a revenit în casa femeii unde a petrecut, i-a spart ușa și a lovit-o și pe aceasta cu o ferocitate ieșită din comun. 

„A fost crimă odioasă. Aici nu a mai fost ucis un om așa, cu asemenea brutalitate, din timpul războiului cu mafioții. Cele doua femei au fost ucise într-o noapte de nebunie. Se pare că avut loc o petrecere la casa Deliei și totul sugerează ca Eduard a încercat să facă sex cu femeia apoi a încercat și cu cealaltă femeie. Și nu a putut sa facă.

Copleșit de furie, pe fondul alcoolul, nu știm dacă și droguri, a dat foc corpului Mariei și s-a întors la casa Deliei. A făcut carnagiu, acestea sunt cuvintele medicului legist, întrucât femeia fost găsită fără ochi și cu picioarele tăiate. Un adevărat carnagiu. Nu s-a oprit nici de milă”, a relatat Gabriele Terranova, jurnalist Grandangolo Agrigento.

Crima care a șocat Italia

Amar Edgar Nedelcof, în vârstă de 24 de ani, ar fi originar din satul Buhăceni, comuna Truşeşti. Tânărul a venit ultima dată în Trușești acum cinci ani, când și-a schimbat buletinul. Acesta locuia, însă, de foarte mulți ani în Italia, cu mama lui.

De altfel, se pare că femeia l-ar fi născut într-un alt județ al țării, nu în Botoșani. Vecin al celor două românce găsite fără viață, acesta a fost audiat la sediul carabinierilor din Naro. Nu a răspuns întrebărilor anchetatorilor și, la miezul nopții, a fost transferat în închisoarea din Pasquale Di Lorenzo din Agrigento.

El este acuzat de dublă omucidere, dar și de profanarea unui cadavru. Potrivit avocatului său, Diego Giarratana, bărbatul susține că nu el le-a omorât pe cele două femei, cu toate că a recurs la dreptul la tăcere în fața procurorilor.

Mai multe aflați din Monitorul de Botoșani.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Țările europene înlocuiesc gazul rusesc cu importuri din Norvegia și SUA | Aktual24

Țările europene înlocuiesc gazul rusesc cu importuri din Norvegia...

Inginerii de la NASA pornesc propulsoare nefolosite de zeci de ani pe Voyager 1 | Aktual24

Inginerii de la NASA pornesc cu succes propulsoare nefolosite...