luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCriptomoneda Bitcoin a atins o valoare record

Criptomoneda Bitcoin a atins o valoare record

Criptomoneda a câștigat peste 170% în acest an, susținut de cererea investitorilor atrăși de potențialul său de câștiguri rapide, pretinsa rezistență la inflație și așteptările că va deveni o metodă de plată majoră.

Bitcoin a atins miercuri pragul de 20.000 de dolari pentru prima dată, după ce a crescut cu 4,5% la 20.440 dolari, conform Mediafax. 

Creșterea puternică a Bitcoin a a fost însoțită de un flux masiv de monede către America de Nord din Asia de Est, alimentat de „foamea” de bitcoin din SUA.

Creșterea bitcoin, pe care unii investitori l-au văzut ca un potențial refugiu sigur, a coincis cu scăderea prețului aurului spot în ultimele luni.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE