Criza de medici specializaţi în ATI şi Boli Infecţioase duce spitalele din Câmpulung şi din Curtea de Argeş în pragul blocajului

Data:

Potrivit argesulonline.ro, criza de medici specializaţi în Anestezie-Terapie Intensivă (ATI) şi Boli Infecţioase, coroborată cu suprasolicitarea acelor, puţini, care sunt crează probleme majore în activitatea spitalelor din judeţul Argeş. În plus, problemele par să fi fost agravate de decizia de a detaşa la Piteşti pe unii dintre anesteziştii de la spitalele municipale din Câmpulung şi din Curtea de Argeş.

În ambele unităţi medicale menţionate s-a protestat împotriva deciziilor de a-i detaşa pe medici la Spitalul Judeţean din Piteşti (SJU), însă, situaţia la Câmpulung şi la Curtea de Argeş rămâne critică.

Activitatea acestor două spitale, în special cea a secţiilor de Chirurgie, dar şi a altora a căror activitate presupune aportul unui medic ATI, e practic paralizată.

Articolul integral, în argesulonline.ro!

Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Peste 1100 de titluri, peste 90 de cărți-eveniment, 32 de lansări – Humanitas la Gaudeamus

Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior vă așteaptă la...

O asociație de proprietari din Iași vrea să închidă biroul Raiffeisen și Mega Image-ul de la parter

Președintele Asociației de Proprietari Ștefan cel Mare și Sfânt,...

Die Welt: Spaţiul Schengen are cu totul alte probleme decât România şi Bulgaria

Nu doar Croaţia, ci şi Bulgaria şi România voiau...