Crosul „Ziua Olimpică” | Oltenia Live

Data:

spot_img

Crosul „Ziua Olimpică” a ajuns la ediția XXIX-a. Evenimentul are loc sâmbătă, 22 iunie și este organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, împreună cu Academia Olimpică Română, filiala Dolj, sub patronajul Comitetului Olimpic Internațional și a Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Manifestările sunt prilejuite de Luna Olimpică și se desfășoară pe întreg mapamondul.

La Craiova, acțiunea se va desfășura pe aleile din Parcul Nicolae Romanescu și sunt aşteptate să participe aproximativ 800 de persoane.

Citește și: The Jazz Cave Festival: peste 18 formaţii din Europa şi SUA

Traseu:

  • Circuit în Parcul Nicolae Romanescu Craiova (Poarta II – Aleea laterala dreapta – Restaurant Ciobănașul / Valea Fetii – Aleea Centrală – Teatrul de Vara – Lacul Lebedelor – Aleea lateala dreaptă – sosire în poienița de după Lacul Lebedelor);
  • Cursa PRO-INTENCITY, destinată persoanelor cu vârstă de peste 18 ani (născuți în 2006 și mai mari), va avea o lungime de 7 km.

Citește și: Revizorul lui Nikolai Gogol, în adaptarea lui Alexandru Dabija, la Teatrul Mic | TEATRU

  • Cursa FUN, destinată persoanelor cu vârstă de peste 15 ani (născuți în 2009 și mai mari), va avea o lungime de 1,5 km.
  • Cursa Copiilor 11 – 14 ani (născuți în 2010, 2011, 2012, 2013), va avea aproximativ 800 de metri. Copiii se pot înscrie doar cu acordul părinților, prin semnarea declarației de responsabilitate de către aceștia.

Citește și: Povestea profesorului de la Harvard care și-a luat casă în Transilvania: „Prin Criț, poți să vezi stadiul lumii globale”

  • Cursa Speranțelor, destinată copiilor cu vîrsta între 7 – 10 ani (născuți în 2014, 2015, 2016, 2017), va avea aproximativ 600 de metri. Particpipanții se pot înscrie doar cu acordul părinților, prin semnarea declarației de responsabilitate de către aceștia.
  • Cursa Familiilor va avea o lungime de aproximativ 400 metri şi presupune o echipă formată din cel puțin un minor sub 6 ani (născuți în anii 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024) si unul dintre părinții acestuia. Distanța se parcurge în alergare sau mers, grupat în familie. Se pot utiliza cărucioare pentru copii.

Continuarea în Oltenia Live

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: oltenialive.ro)

spot_imgspot_img
Oltenia Live
Oltenia Live
Oltenia Live este echipa care și-a propus să vă aducă, zilnic, știrile care contează. Publicație exclusive online, Oltenia Live acoperă cele mai importante domenii de interes, de la administrație, social, cultură sau economie, la sănătate - însemnând sfaturi medicale și interviuri cu medici și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți. În proiectele derulate de noi am inclus și pacienții, mai exact poveștile celor care sunt un exemplu atât pentru cei care se confruntă cu o problemă asemănătoare lor, cât și pentru cei din comunitate, de ce nu?! Reușim să acoperim județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Dacă nouă ne scapă ceva, dați-ne un mesaj și verificăm știrea propusă de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related