sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăNewsletter"Cruciada" anti-mască a lui Şoşoacă. Senatoarea merge în instanţă „pentru că e...

„Cruciada” anti-mască a lui Şoşoacă. Senatoarea merge în instanţă „pentru că e o chestiune ce ţine de întregul popor român”

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a anunţat că va solicita instanţei să se pronunţe asupra valabilităţii adeverinţei medicale pe care a prezentat-o pentru a fi scutită de purtarea măştii de protecţie şi susţine că adeverinţa sa este valabilă „până când nu o anulează o instanţă” .

„DSP-ul nu a spus că adeverinţa mea este neconformă, DSP a spus că nu se poate pronunţa asupra conformităţii adeverinţei mele, ci numai un medic de medicina muncii. Însă în Senatul României nu există medic de medicina muncii, pentru că noi nu suntem angajaţi, noi suntem demnitari. Deci acea adeverinţă e valabilă. Până când nu o anulează o instanţă, acea adeverinţă este valabilă”, a declarat senatoarea AUR citată de România TV.

Şoşoacă susţine că a purtat acea mască „pentru ca ceilalţi colegi ai mei, cărora le este frică, să nu cumva să se considere prejudiciaţi în ceea ce priveşte sănătatea de aşa-zisele picături Flügge”.

„Au solicitat ca toate măştile echipei AUR să fie verificare pentru conformitate, însă nouă nu ni s-a adus la cunoştinţă, noi am aflat din presă. De ce a făcut acest lucru? Pentru că eu în Comisia de verificare a mandatelor am invocat faptul că atâta timp cât eu sunt supusă unei forme de discriminare, voi sesiza inclusiv Consiliul pentru Combaterea Discriminării. Am formulat deja plângere penală şi plângere pe GDPR, pentru că eu am solicitat să se verifice conformitatea tuturor măştilor din Parlamentul României, pentru că nu faci numai pentru unul, faci pentru toţi, mai ales în condiţiile în care ANPC a menţionat că peste 93% din măştile din România sunt neconforme. Şi am solicitat să mi se aducă la cunoştinţă toate studiile în care se atestă că masca te fereşte de SARS-cov-2”, a adăugat Şoşoacă.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE