CSM Iași 2020, dat în judecată pentru datorii la un hotel din Covasna | Reporter de Iași

Data:

spot_img

CSM Iași 2020, dat în judecată pentru datorii la un hotel din Covasna. Ce alte procese au fost deschise împotriva clubului finanțat de Primăria Iași. 

O primărie în degringoladă, cu o sumedenie de investiții-cheie pentru oraș amânate din cauza lipsei fondurilor, și-a făcut un club sportiv.

Rezultatul: banii se scurg aiurea, ca apa prin sită, iar procesele pentru datorii se înregistrează unul după altul, concomitent cu un raport al Curții de Conturi care a arătat modul defectuos în care sunt administrate fondurile clubului.

Citește și: Vila lui Sorin Oprescu din Primăverii a fost confiscată de stat

O tradiție la Iași, la fel de multe suspiciuni existând, de-a lungul timpului, legat de sumele repartizate de Consiliul Local către echipa de fotbal, rezultatul aici fiind, printre altele, un continuu drum între primele două ligi, datorii imense, inclusiv la bugetul de stat, și sute de mii de euro achitate unor angajați concediați abuziv.

CSM Iași 2020 nu a plătit nici contractul pentru „Servicii de spălătorie echipamente sportive”

În luna mai, la Judecătoria Sfântu Gheorghe, societatea Hostel Hotel Park SRL a dat în judecată CSM Iași 2020, motivul fiind o restanță în bani.

În luna februarie, clubul a contractat pensiunea administrată de societate în acest oraș, în înțelegere intrând o noapte de cazare pentru 24 de persoane, intrare duminică, cu masa de prânz, ieșire luni, tot cu masa de prânz. Preț: 6.385,82 lei, fără TVA.

Citește și: Freedom House a câștigat disputa cu ministerul Mediului pe datele din SUMAL

La primul termen, din 24 iulie, judecătorul a dat termen pentru luna octombrie în vederea emiterii unei adrese către Judecătoria Iaşi pentru comunicarea sediului debitorului şi pentru refacerea procedurii de citare cu acesta, cu menţiunea de a formula întâmpinare.

Luna trecută, la Judecătoria Iași: alt proces intentat de un creditor. Telebiz Connect SRL (fostă Activ Total Wash SR) cere, de asemenea, obligarea CSM Iași la plata unei datorii.

În septembrie 2023, cele două părți au încheiat un contract în valoare de 10.000 de lei pentru „Servicii de spălătorie echipamente sportive” ale jucătoarelor de la echipa de handbal, aflată în a doua ligă la acel moment.

Acest dosar nu are stabilit, deocamdată, un prim termen de judecată.  

Continuarea în Reporter de Iași

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporteris.ro)

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Municipiul Iași se va încălzi pe datorie și anul acesta | Ziarul de Iași

Municipiul Iași se va încălzi pe datorie și anul...

Radu Igna a fost numit șef la Direcţia Antifraudă Oradea | Bihoreanul

Radu Igna a fost numit șef la Direcţia Antifraudă...