CSM Slatina a promovat oficial în Liga 2. Dublă victorie cu Progresul « gds.ro

CSM Slatina a reușit în această dupămasă o performanță remarcabilă. Trupa lui Mihai Ianovschi a promovat în Liga secundă din România, după o dublă victorie în fața formației Progresul Spartac. După 1-0 în deplasare, Slatina s-a impus cu același scor și pe teren propriu și astfel și-a asigurat prezența în Liga 2 în sezonul viitor.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Marian Manea, în minutul 65. Fundașul central a reluat cu capul în poartă, după un corner…

partajează acest articol:
Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: