vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateCSU Sibiu gestionează mai bine finalul de meci și câștigă la Pitești...

CSU Sibiu gestionează mai bine finalul de meci și câștigă la Pitești cu 84-75 în fața lui BCM U FC Argeș

Turneul de la Pitești s-a încheiat în această seară cu derby-ul dintre BCM U FC Argeș și BC CSU Sibiu. După un meci de o calitate foarte bună, oaspeții s-au impus cu 84-75 (9-11, 29-21, 27-22, 19-21) grație valorii superioare a lotului, care a știut să gestioneze mult mai bine finalul echilibrat de meci.

Debutul jocului a fost extrem de tensionat, baschetbaliștii ambelor echipe având nevoie de timp ca să intre în meci. Surprinzător pentru valoarea ambelor loturi, după 6 minute de joc se marcaseră doar 10 puncte, mai puține decât golurile ce se puteau înscrie la un meci de handbal! În minutul 9, scorul era doar 9-9, un scor cum rar se poate vedea pe un teren de baschet, la acest nivel! De altfel, toate procentele erau la pământ după 10 minute de joc, Sibiul având 0/7 la aruncările de 3 puncte, de exemplu!

Lucrurile au început să reintre în normal odată cu sfertul secund, când tracul s-a mai dus și jucătorii și-au reglat aruncările. Piteștenii au jucat foarte bine până la un moment dat partitura pregătită cu atenție de antrenorul Tudor Costescu, dar în apropierea pauzei au avut un moment de cădere. De la scorul de 30-27, Sibiul a reușit două minute de foc și a marcat 11 puncte consecutive, trecând în avantaj cu 30-38!

În sfertul al treilea jocul bun al gazdelor le-a permis acestora să spere la un rezultat bun, dar o fază judecată greșit de arbitri în defavoarea Piteștiului a încins spiritele foarte mult în tabăra alb-violeților. La scorul de 50-55, Fitzpatrick este faultat grosolan sub panou, numai că spre uluiala tuturor arbitrii lasă jocul să continue, iar Sibiul marchează de 3 puncte fără opoziție. În loc să fie 52-55, scorul s-a făcut 50-58 și antrenorul Tudor Costescu a luat foc, fiind penalizat cu greșeală tehnică. La faza imediat următoare, ”vulturii” primesc și un anti-sportiv, iar Sibiul se duce lejer, pe această stare de nervozitate, la 54-65 la finalul sfertului 3.

Citește articolul complet pe arges-sport.ro

Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE