luni, 2 august 2021
AcasăRețeaCTP anunţă schimbări în circulaţia tramvaielor şi autobuzelor în timp ce transportul...

CTP anunţă schimbări în circulaţia tramvaielor şi autobuzelor în timp ce transportul public e oprit în tot oraşul « ziaruldeiasi.ro

Începerea lucrărilor în cadrul proiectului de reabilitare a infrastructurii de tramvai pe Bulevardul Tudor Vladimirescu aduce schimbări şi în circulaţia mijloacelor de transport public. Întrucât, de luni, 30 martie 2020, vor fi impuse restricţii de circulaţie a autovehiculelor pe tronsonul cuprins între Bucşinescu – CET, pe sensul de mers către CET, traseele 42, 43, 46 şi 47 vor fi deviate. Pentru început, sensul de mers CET – Bucşinescu nu va fi afectat.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE