marți, iunie 22, 2021
AcasăRețeaCu cine ar vota românii? PSD scade constant, în timp ce USR...

Cu cine ar vota românii? PSD scade constant, în timp ce USR și Pro România strâng procente « expressdebanat.ro

În perioada 8-27 mai, IMAS a realizat un sondaj la cererea Europa FM, referitor la opțiunile de vot la alegerile din acest an. Sondajul a fost efectuat pe un eșantion de 1.010 persoane, marja de eroare fiind de plus/minus 3,1%.

Principalele două partide de pe tabloul politic românesc actual înregistrează scăderi în sondaj. PNL pierde 0,4% față de luna aprilie, bucurându-se, totuși,…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE