miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCum a ajuns Horia Constantinescu, apropiat de Liviu Dragnea și Nicușor Constantinescu,...

Cum a ajuns Horia Constantinescu, apropiat de Liviu Dragnea și Nicușor Constantinescu, în echipa noului primar al Constanței, Vergil Chițac

Cooptarea șefului OPC, Horia Constantinescu, în echipa noului primar al Constanței, Vergil Chițac, a fost o surpriză la sfârșitul săptămânii trecute, având în vedere diferențele de opțiuni politice dintre cei doi.

Horia Constantinescu, care urmează să preia șefia Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța, e fost membru PSD și un apropiat al lui Nicușor Constantinescu și Liviu Dragnea și a fost promovat șef al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului la propunerea fostului premier Viorica Dăncilă.

Într-un interviu pentru Info Sud-Est, Horia Constantinescu a vorbit despre relația sa apropiată cu familia fostului premier Adrian Năstase, șeful OPC cununându-l pe unul dintre fiii acestuia, Andrei Năstase.

În cadrul interviului, Horia Constantinescu declara că nu-i plac nici Radu Mazăre, nici Decebal Făgădău, foștii primari ai Constanței, pe care îi caracteriza drept ”regele în pielea goală” și ”fost angajat la curtea regelui”. În schimb, pe Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, îl considera un „prieten drag”, în timp ce despre Liviu Dragnea spunea că are „o părere bună”.

În fapt, în 2016, la ieșirea dintr-un arest preventiv, Nicușor Constantinescu a fost așteptat chiar de șeful OPC.  Video, aici.

Sursa foto: Captură video

În februarie 2020, Horia Constantinescu a demisionat din PSD ca să poată candida la Primăria Constanța, funcție pentru care social-democrații îl susțineau pe fostul primar Decebal Făgădău.

Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE