luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterCum a ajuns un fotbalist român din speranță la AS Roma doar...

Cum a ajuns un fotbalist român din speranță la AS Roma doar idolul gălățenilor

Bogdan Gavrilă, mijlocașul ofensiv care s-a remarcat la ultimul joc al roș-alb-albaștrilor, are în spate o carieră ce-l putea duce pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Oțelul a avut un meci de cumpănă în deplasarea de la Sporting Liești. Dincolo de rezultatul sportiv, care în cazul unui eșec putea să ducă formația lui Petre Grigoraș la distanță de primele clasate, o înfrângere ar fi generat multe probleme inclusiv la nivelul vestiarului.

Situația a fost salvată de Bogdan Gavrilă, care a marcat de două ori și a făcut ca Oțelul să câștige cu 2-0. O vorbă din fotbal spune că jucătorii valoroși se arată în momentele grele, așa cum a făcut-o Gavrilă.

Bogdan Gavrilă sau Bogdănel, cum era recunoscut în fotbalul gălățean de la nivelul junioratului, a fost un talent aparte încă din momentul în care s-a lansat. Tot orașul vorbea despre talentul său și erau mari așteptări de la cariera sa. Încă de mic juca împotriva celor cu doi-trei ani mai mari ca el și chiar și-așa era cel mai bun de pe teren la orice joc!

A fost remarcat imediat de către Gică Popescu și transferat în adolescență chiar la AS Roma. A avut șansa să se schimbe în același vestiar cu legendarul Francesco Totti, dar încă de atunci accidentările i-au frânat ascensiunea. ”Roma va rămâne un loc special pentru mine, am fost acolo și am văzut cum se joacă fotbalul adevărat”, a spus Gavrilă.

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE