luni, 24 ianuarie 2022
AcasăDeutsche WelleCum a cheltuit Primăria Capitalei peste 3,5 milioane de euro din banii...

Cum a cheltuit Primăria Capitalei peste 3,5 milioane de euro din banii bucureștenilor pentru un spital care nu se va mai construi

Administrația Firea a cheltuit peste 3,5 milioane de euro doar ca să înceapă lucrările la un spital uriaș în Pipera, pe care Nicușor Dan nu îl va construi.

Administrația Firea a anunțat încă de pe 11 decembrie 2019 că a terminat un studiu de fezabilitate pentru Spitalul Metropolitan ”Sfântul Sebastian”.

N-a spus atunci cât a costat întocmirea documentului, ci doar că viitorul spital urma să fie a doua cea mai mare clădire din România după Palatul Parlamentului.

Urma să aibă, printre altele, saloane pentru 1.000 de paturi, 37 de săli de operație, un turn cu locuințe pentru medici și cu un heliport pe acoperiș, dar și o aripă dedicată doar mamei și copilului nou-născut (care n-ar trebui considerați bolnavi și nici cazați laolaltă cu ei – n.red.).

Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE