Cum a cumpărat MApN măşti la un preţ de 3 ori mai mare decât preţul de import. În afacere apare numele lui Hideg « epochtimes-romania.com


Ministerul Apărării Naţionale a plătit 2,5 milioane de dolari pentru achiziţionarea a şase milioane de măşti de la firma NHB Berteea Eood, controlată de afaceristul Claudiu Petre. Măştile chirurgicale au fost importate din Vietnam cu suma de 805.800 dolari de către Alexandru Hideg, patronul firmei Sanimed Internaţional Distribution şi fost asociat al lui Claudiu Petre, relatează Newsweek.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Criza politică s-a terminat. Ce prevede noul protocol negociat de liderii coaliției PNL – USR PLUS – UDMR

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au convenit, marți seara, după șase ore de negocieri, asupra unor completări la protocolul de funcționare a coaliției,...

Valeriu Gheorghiță: “Începe vaccinarea prin centre mobile și cu sprijinul echipelor mobile, în primele 14 județe din țară”

Programările pentru imunizare se vor putea face și direct la centrul de vaccinare

Moldovenii cu pașaport românesc s-ar putea vaccina în România

Premierul Florin Cîţu a purtat marți discuții cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, despre vaccinarea în țara noastră a cetățenilor români din Republica Moldova, indiferent unde aceștia locuiesc.