Cum a fost detronată Mamaia de Eforie, stațiunea în care se mănâncă mult, prost și ieftin

Data:

spot_img

Stațiunea Eforie este noua ”vedetă” a litoralului românesc, în sezonul estival 2022, după ce mare parte din categoria turiștilor care alegeau Mamaia s-a retras mai la sud în căutarea unor servicii similare, dar la prețuri mult reduse.

Eforie seamănă atât din punct de vedere al serviciilor, ofertelor de mâncare, al prețurilor, cât și al modului în care arată cu bucata de la începutul stațiunii Mamaia (zona Perla-Cleopatra) sau cu zona Satul de Vacanță, „anticamera” stațiunii Mamaia.

Ambele zone oferă turiștilor posibilitatea să servească prânzul sau cina la autoserviri, la prețuri considerabil reduse față de restaurante, porțiuni mai mari destinate cearșafurilor sau șezlonguri la prețuri mici, dar și tarabe și magazine cu produse kitschoase (sutiene, bluze tip ie, pălării, șepci de marinar, sute de jucării de plastic, colace colorate etc), dar foarte căutate de o anumită categorie a turiștilor.

Continuarea în INFO SUD EST.

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related