luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterCum a încercat un bihorean să se scuze când a fost prins...

Cum a încercat un bihorean să se scuze când a fost prins de Poliție băut la volan

Doar o bere, şefu’! Clasica apărare a şoferilor prinşi băuţi la volan e deja depăşită. Un afacerist din Pocola, trimis în judecată pentru că, anul trecut, în noaptea de 8/9 septembrie, a fost prins cu o alcoolemie de 1,54 la mie în sânge, a ajuns de poveste pe holurile Judecătoriei Beiuş, după ce i-a ameţit pe magistraţi cu „textele” lui.

Întâi a pretins că a băut după ce a fost oprit de poliţişti, apoi, când l-au trimis la poligraf, a refuzat pe motiv că e bolnav cu inima, dar a venit cu o nouă poveste: s-a cinstit cu două beri „pe la prânz”, la un picnic, apoi a mai luat câteva guri de pălincă şi spre seară, însă s-a jurat că a fost doar „medicament”.

Evident, avea o poveste şi pentru asta: cică după ce a plecat de la scaldă, i s-a oprit maşina în drum şi s-a dus pe jos până acasă după motorină, a revenit la maşina rămasă în pană şi pe drum spre casă a poftit la o duşcă din sticla cu tărie pe care o ţine la îndemână „pentru orice eventualitate”.

Urmarea? Omul a rămas fără permis şi s-a ales cu o „pată” la cazier, fiind condamnat la închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii. Eventual, la umplut rezervoare…

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE