miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterCum a mărit Primăria din pix impozitul unor craioveni

Cum a mărit Primăria din pix impozitul unor craioveni

Primăria Craiova, prin Direcția de Impozite și Taxe (DIT) a încadrat greșit niște barăci metalice ale unor craioveni drept clădiri nerezidențiale și le-a impozitat cu un impozit de 10 ori mai mare decât ar fi datorat oamenii. Craiovenii s-au adresat instanței și au câștigat. Primăria este bună de plată.

Doi craioveni s-au trezit că datorează Primăriei Craiova, prin Ditrectia de Impozite și Taxe (DIT) o sumă mult mai mare drept impozit pe clădiri, pentru niște barăci metalice, deținute pe un câmp.


Stancalie Nicolae Doru și Mariana Stancalie au achiziționat un teren de 2.988 mp, pe Strada Drumul Apelor, nr. 5. Pe acel teren erau mai multe barăci metalice, în suprafață totală de 1.651 mp. Pentru respectivele barăci metalice, familia s-a trezit că datora către Primăria Craiova un impozit mai mare decât dacă ar fi avut vila în centrul municipiului.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE