luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterCum a putut să crească de 9 ori prețul unei lucrări pentru...

Cum a putut să crească de 9 ori prețul unei lucrări pentru o bucată calamitată de drum

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a trimis, imediat după instalare, corpul de control la Direcția de Drumuri Județene, pentru a vedea cum s-au cheltuit banii pe diverse lucrări.

Au fost efectuate și verificări privind lucrările executate prin contractul de execuție a lucrărilor de înlăturare a calamităților produse pe DJ 581 la aproximativ 800 metri de la stemă, lucrări privind ridicarea unui zid de gabioane pe fundație de beton și amenajarea unui sector de șanț parcat pe partea opusă a alunecărilor produse.

Povestea este alambicată rău, căci lucrarea a fost evaluată inițial la 50.000 de lei pentru ca, mai apoi, după folosirea unui evaluator privat abonat la contracte cu Consiliul Județean, Manu Consulting, prețul să crească de aproape 9 ori! Adică undeva la peste 470.000 de lei

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE