sâmbătă, 24 iulie 2021
AcasăNewsletterCum afecteză criza saloanele de înfrumuseţare din Timişoara? „Vor rezista pe piaţă...

Cum afecteză criza saloanele de înfrumuseţare din Timişoara? „Vor rezista pe piaţă doar saloanele premium” « expressdebanat.ro

Situaţia în România este dificilă pe toate sectoarele economiei, iar industria beauty, saloanele de înfrumuseţare nu fac excepţie. Angajaţii acestora trăiesc din şomaj tehnic şi încasează doar 75% din salariu, deşi este arhicunoscut faptul că partea de beauty se susţinea şi din bacşişurile încasate, care nu erau deloc neglijabile şi care acum lipsesc.

Două exemple de…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE