Cum arată garajul pe care Primăria Galați îl cumpără cu 11.000 de euro ca să-l demoleze

Data:

Evaluat la 11.000 de euro pentru a fi cumpărat de Primărie şi demolat, ultimul supravieţuitor al bateriei de 69 de garaje din vecinătatea Spitalului Judeţean atrage deja curioşi.

Prezenţa lui contrastează cu şantierul din jur: praf, pământ de umplutură, utilaje, suprafeţele pe care sau montat dale ce aşteaptă să fie înierbate – viitoare parcări – şi aleea de acces a cărei asfaltare s-a realizat până la poarta bisericii din curtea spitalului.

Garajului îi tine companie o altă construcţie provizorie, mai inestetică, dacă poate fi numită astfel. Nu e garaj ci „spaţiu comercial”, ridicat pe un teren concesionat de Primărie până în 2030. Nu vă putem spune cât va costa demolarea construcţiei parazitare, pentru că încă se negociază cu cel care o deţine.

SURSA FOTO: viata-libera.ro

Citește articolul integral pe Viata-libera.ro

Citește și: Mulțime impresionantă la tradiţionalul ceremonial de sfinţire a bucatelor de Paştele Catolic, la Miercurea-Ciuc

spot_imgspot_img
Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180 de grade al șefului PNL Brăila

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180...

Sondajul RTV în care opțiunile de vot depășesc 100%. Ironii pe rețelele de socializare | Aktual24

Sondajul RTV, realizat de de Sociopol, institut patronat de...