Cum arată micul dejun al unui elev de la Școala Militară de Maiștri și Subofițeri Pitești | Argeșul Online

Data:

spot_img

Cum arată micul dejun al unui elev de la Școala Militară de Maiștri și Subofițeri Pitești. Elevii școlii sunt nemulțumiți de condiții și se plâng de mușamalizarea foarte multor probleme.

La Școala Militară de Maiștri și Subofițeri a Forțelor Terestre din Pitești, gândacii zburdă în voie prin farfuriile elevilor. Cel puțin așa reiese din imaginile în posesia cărora am intrat recent.

În fotografii și în clipul video, AICI, se poate observa cum peste alimentele din farfuriile elevilor circulă în voie gândaci. La fel și pe veselă, prin bucătărie și în sala de mese, în general.

Citește și: Percheziții DNA în Călărași, fostul județ controlat de Iulian Dumitrescu

Elevii care ne-au sesizat situația vorbesc despre „nepăsare din partea comandanților” și afirmă că „se mușamalizează foarte multe probleme”.

„Alimente expirate, carne alterată, viermi, gândaci, șobolani”

În plus, ni s-a mai spus, „la popota unității se află produse și alimente expirate, carne alterată, viermi, gândaci, șobolani care se plimbă pe toate produsele”.

Probabil (și) din cauza celor descrise mai sus, unii elevi au dezvoltat diverse afecțiuni medicale, după cum se poate vedea în imagini AICI.

„Trebuie luate măsuri ca următoarea serie de elevi care va veni curând să nu trăiască aceleași experiențe ca și mine… (cadrele militare – n.r.) fac abuz de elevi în interiorul popotei. Noi muncim acolo unde nu avem voie, cu produsele alimentare, cărnuri, legume, în bucătărie…

Treaba noastră e strict de curățenie și debarasarea meselor. Nu în interiorul bucătăriei, unde se prepară mâncarea”, ne-a povestit unul dintre elevi.

„Vă asigurăm că instituția noastră respectă normele igienico-sanitare în vigoare”

Firesc, am cerut și opinia conducerii Școlii Militare de Maiștri și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” din Pitești, pe marginea celor ce ne-au fost sesizate de elevi ai școlii.

Citește și: Din Culise: Un film care îți trezește conștiința – „Între tăcere și păcat”

„Dorim să vă asigurăm că instituția noastră respectă normele igienico-sanitare în vigoare. Efectuăm în mod regulat dezinsecții și deratizări colaborând cu firme specializate sau structuri abilitate în domeniu din cadrul MApN pentru a preveni orice problemă de acest tip.

Orice sesizare este tratată cu maximă seriozitate și investigată prompt”, au declarat reprezentanții scolii pentru Argeșul Online.

Continuarea în Argeșul Online

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: argesulonline.ro)

spot_imgspot_img
Sorin Simion
Sorin Simion
A debutat în 1990 la ziarul România Liberă şi de peste 28 de ani lucrează în presă scrisă: ziarele Adevărul şi Gardianul, dar şi pentru publicaţii locale din judeţele Argeş, Mureş şi Harghita. Din 1998 colaborează cu o revistă cu profil social şi cultural din Goteborg, Suedia, iar din toamna lui 2018 este co-fondator al site-ului de ştiri locale www.argesulonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procuroarea Felicia Popovici revine la șefia DNA Oradea | Bihoreanul

Procuroarea Felicia Popovici revine la conducerea Serviciului Teritorial Oradea...

Prestația la masterat a lui George Simion, ”care nu venea la cursuri” | Ziarul de Iași

„Era în medie, nici strălucitor, nici rău, prins de...