Cum arată rivalitatea dintre PSD și PNL la nivel local | Gazeta de Dimineață

Data:

spot_img

Cum arată rivalitatea dintre PSD și PNL la nivel local. Cele două partide au ales aceeași zi, sâmbătă, pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare.

Ca și cum nu ar suporta locul al doilea, cei de la PSD au fost primii care au depus dosarele. Astfel, însoțiți de primari sau alți membri de partid, social-democrații care doresc să devină parlamentari, mai exact să rămână parlamentari, au ajuns la Biroul Electoral Județean.

Citește și: Începe Karpatia Horse Show pe Domeniile Cantacuzino. Irina Bossy-Ghica: „Încercăm să le arătăm tuturor că, în ciuda ravagiilor comunismului, cultura, arta, esteticul și eleganța sunt în continuare prezente în această țară”

Locurile eligibile sunt ocupate de aceleași persoane

Oferta pentru alegerile din 2024 nu diferă cu nimic față de perioada anterioară. Astfel, locurile considerante eligibile sunt ocupate de aceleași persoane.

Senatorul Cristian Resmeriță, originar din Valea Jiului, are același obiectiv și pentru următorii patru ani:

  • „Mă angajez să continui lupta pentru protecția drepturilor celor afectați de restructurarea din sectorul minier, dar și dezvoltarea economică a județului Hunedoara. Am fost și voi rămâne un susținător al celor care merită o viață mai bună și un viitor mai sigur”, scrie Cristian Resmeriță pe pagina sa de Facebook.

Actualul ministru al Familiei, Natalia Intotero, cea care deschide lista la Camera Deputaților, alege tot continuitatea:

  • „Îmi propun să continui această muncă cu dedicare și determinare. Voi sprijini inițiativele care asigură educație de calitate, servicii medicale accesibile tuturor cetățenilor și un mediu economic favorabil pentru fiecare locuitor din județul Hunedoara”, spune Natalia Intotero.

Vetuța Stănescu, cea care este și președinte al PNL Hunedoara, rămâne și ea pe prima poziție la Camera Deputaților:

  • „Vă spun clar și răspicat: ne vom lupta pentru pensii corecte pentru toată lumea, vom sprijini investitorii cu taxe și impozite mici, vom crea un cadru legislativ pentru salarii mai mari pentru cei ce muncesc, ajutăm familiile ce își doresc mai mulți copii și asigurăm tratamente și medicamente de ultimă generație pentru cei suferinzi”, scrie și Vetuța Stănescu pe Facebook.

Continuarea în Gazeta de Dimineață

Citește și: Livia Grama Medilanski (Düsseldorf): „Avem nevoie de un institut cultural «Carol I al României» pentru miile de români care sunt aici și pentru cultivarea relațiilor cu germanii”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: gddhd.ro)

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Spitalul Pediatric Monobloc, un pas mai aproape de realizare | Monitorul de Cluj

Spitalul Pediatric Monobloc, un pas mai aproape de realizare....

Portavocile propagandei pro-ruse | Puterea a Cincea

Portavocile propagandei pro-ruse. În plină perioadă a amenințărilor hibride...

Primăria Constanța cumpără curtea Palatului Regal din Mamaia | Info Sud-Est

Primăria Constanța cumpără curtea Palatului Regal din Mamaia. Terenul...