Cum arată viața jurnalistei Marina Ovsiannikova în Europa | Aktual24

Data:

spot_img

Cum arată viața jurnalistei Marina Ovsiannikova în Europa. Fugită din Rusia, cunoscută internațional pentru opoziția sa fățișă față de războiul din Ucraina, Marina Ovsiannikova pare fericită cu noua sa viață.

Jurnalista din Rusia care a protestat față de războiul din Ucraina, în 2022, chiar în timpul unei transmisiuni în direct a postului de știri de stat Russia 1, spune acum că viața în Europa este incomparabil mai bună decât cea din Rusia.

„Am încercat să o schimb, dar s-a dovedit a fi imposibil”

„Stridii la 6 euro kilogramul, mozzarella la 1 euro, vin alb Sauvignon la 3,5 euro … Zborurile în spațiul Schengen sunt aproape gratuite.

Citește și: Două recorduri mondiale stabilite de românii din Nürnberg: 1.667,41 m de brâu românesc, cu o greutate de 70 kg

Ardeți această Rusie, țara stăpânilor este o țară de sclavi, am încercat să o schimb, dar s-a dovedit a fi imposibil”, a transmis Marina Ovsiannikova, citată de Nexta TV, publicație de opoziție condusă de jurnaliști din Belarus.

Ovsiannikova a devenit cunoscută la nivel internațional în 2022, după ce a întrerupt o emisiune de știri în direct a televiziunii ruse pentru a protesta împotriva invaziei Moscovei în Ucraina.

Continuarea în Aktual24

Citește și: Biserica Ortodoxă Română ar trebui să recunoască preocupările Institutului Elie Wiesel de a nu repeta greșelile legionarismului ca fiind absolut legitime. Ionuț Mavrichi | INTERVIU

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dronele ucrainene au aruncat în aer un depozit rusesc de arme  | The Epoch Times

Dronele ucrainene au aruncat în aer un depozit rusesc...

Inventatorul pagerului este un evreu cu origini românești | Aktual24

Inventatorul pagerului este un evreu cu origini românești. Pagerul este...