Cum au sărbătorit copiii din Beiuș 1 Iunie | Crișana

Data:

Cum au sărbătorit copiii din Beiuș 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului? În acest an, copiii au avut parte de un program variat, care i-a încântat atât pe micuți, cât și pe părinți sau bunici.

Copiii beiușeni s-au bucurat, de la an la an, de un program tot mai divers dedicat Zilei de 1 Iunie. Dacă, până acum, activitățile din Ziua Internațională a Copilului se desfășurau în Parcul Mihai Eminescu.

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

Odată finalizate câteva proiecte de anvergură, cu evident impact social, precum Bazinul Municipal de înot și baza de tenis din cadrul Complexului Sportiv „Francisc Matei” sau noua Casă de Cultură și parcul din imediata sa apropiere, au apărut noi spații optime pentru organizarea acestui eveniment.

Prin urmare, oferta organizatorilor – Primăria, Casa de Cultură și Clubul Sportiv „Bihorul” Beiuș – a cuprins activități localizate în mai multe puncte ale urbei, celor menționate adăugându-li-se platoul din Pădurea Delani.

În plus, programul dedicat Zilei Internaționale a Copilului a început vineri, 31 mai, și a continuat sâmbătă, 1 Iunie.

Atelier de pictură, spectacol de iluzionism, baloane și dulciuri

Vineri, de la ora 16, în parcul de lângă Casa de Cultură, au avut loc demonstrații de Kangoo jumping și concursuri de biciclete, trotinete sau role.

Organizatorii i-au așteptat pe cei mai tineri dintre beiușeni și cu un atelier de pictură pe față, oferindu-le, totodată, baloane, apă și dulciuri.

Printre noutățile propuse micuților, dar și celor care și-au păstrat candoarea specifică vârstei copilăriei, s-a aflat spectacolul de iluzionism susținut de renumitul magician Cristianis.

Citește și: Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior la Bookfest. Peste 1.000 de titluri, cărți cu prețuri speciale, 39 de evenimente, lansări, sesiuni de autografe, dezbateri

Membru al celei mai mari organizații a magicienilor, „The International Brotherhood of Magicians”, cu numeroase spectacole în toată țara și în diaspora românească din Franța, Italia ori Spania.

Continuarea în Crișana

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: crisana.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Crișana
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related